Ηλιακή Ενέργεια

Εφαρμογή συστημάτων για "δωρεάν" θέρμανση από τον ήλιο με ταυτόχρονη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Καλύπτουν το 100% της κατανάλωσης ζεστού νερού χρήσης από Απρίλιο έως Οκτώβριο και μέχρι το 80% στο σύνολο του χρόνου.

Ηλιακοί συλλέκτες

A. Επιλλεκτικός ηλιακός συλλέκτης

Ο επιλλεκτικός συλλέκτης, το ενισχυμένο γυαλί με ειδικά μέταλλα και η ιδιαίτερα αποτελεσματική θερμική μόνωση εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις.

Πλαίσιο και πλάτη από αλουμίνιο με ειδική στεγανοποίηση του κρυστάλλου χωρίς ραφές για μεγάλη αντοχή σε διάβρωση Ελκυστικό σχέδιο συλλεκτών με πλαίσια βαμμένα σε RAL 8019.

B. Σύλλέκτης κενού

Ιδιαίτερα αποδοτικός συλλέκτης κενού, άμεσης ροής με σωλήνες απορρόφησης χαλκού και υψηλής απόδοσης συλλέκτη τιτανίου για μέγιστη απορρόφηση της ηλιακής ενέργειας

Εύκολη εγκατάσταση και ευελιξία αφού έχει την δυνατότητα της κάθετης και οριζόντιας εγκατάστασης σε οποιαδήποτε θέση, είτε σε στέγες είτε σε τοίχους. Οι σωλήνες κενού μπορούν να περιστραφούν ώστε να έχουν το βέλτιστο προσανατολισμό προς τον ήλιο μεγιστοποιώντας την ενεργειακή παραγωγή Το κενό αέρος μέσα στους σωλήνες εγγυάται την ιδιαίτερα αποτελεσματική θερμική μόνωση Οι φιάλες κενού είναι κατασκευασμένες από ενισχυμένο γυαλί ειδικού τύπου borosilicate, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και προστασία από όλα τα καιρικά φαινόμενα.

Μποϊλερ

Κατακόρυφο δοχείο με σύστημα στρωματοποίησης του νερού καθ' ύψος, για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και υποβοήθηση της θέρμανσης

Κατασκευή δοχείου από επισμαλτωμένο χάλυβα με διπλή στρώση εμαγιέ Ceraprotect και έναν εναλλάκτη σερπαντίνα για θέρμανση του δοχείου από τους ηλιακούς συλλέκτες Ανοξείδωτος δεύτερος εναλλάκτης για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.


 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.